Dins de l’agenda d’activitats 2021 de Catalonia Sacra, i coincidint amb el projecte de “Recuperació i valorització de l’obra de Sert” , el Bisbat de Vic ha organitzat una visita nocturna a les pintures de Sert de la Catedral de Vic.

Amb la catedral tancada i una il·luminació totalment artificial, unes 30 persones han pogut gaudir de les explicacions del professor Sergi Fuentes, autor del capítol dedicat a Josep Maria Sert del llibre “La Catedral de Sant Pere de Vic”. La visita també ha servit per explicar l’evolució i el punt en el qual es troben les intervencions del projecte de restauració de les pintures de Sert.

El passat mes de març ja es va fer, al cor de canonges de la catedral, la presentació de l’agenda d’activitats del 2021 de Catalonia Sacra. En aquest acte es van presentar tots els Programes Operatius FEDER que afectaven a patrimoni religiós i a destacar la implicació que hi ha per part dels bisbats amb seu a Catalunya per a la preservació i difusió del seu patrimoni cultural.